Over Barias

Barias diensten

Verpakken

VAS & VAL

Consultancy

Over Barias

Over Barias

Dé thuis voor de lekkerste merken

Barias helpt bedrijven met het verpakken en stockeren van hun gekoelde voedingsproducten zodat ze tijdig, snel, flexibel en efficiënt hun product kunnen vermarkten en hun verkoop te stimuleren. 

Onze identiteit, onze bestaansreden is oplossingen bieden aan producenten om hun gekoelde voeding consumentenproof te maken. Dit kan dankzij onze verregaande specialisatie en diversificatie in co-packing en handling.

Onze kennis, flexibiliteit en snelheid maakt het mogelijk om in te spelen op de snel veranderende markt en het bijhorende consumentengedrag. Zo kunnen we mensen wereldwijd een goede eet- en levenskwaliteit bieden.

Onze historie

Onze historie

Barias is een knipoog naar Boreas, in de Griekse mythologie de god van de noordenwind. “De boreas is een zeer koude wind”, zegt Chris Mullie (45), oprichter en eigenaar van Barias. “Wij werken met zeer koude producten. De noorderwind blaast ook krachtig en gaat snel over het landschap. Ook wij werken snel. We hebben de o in de naam door een a vervangen. Een a is aangenamer. Ik leerde tijdens mijn studies marketing dat merken met een a de consumenten blij maken. Ze blijven ook langer in het geheugen gegrift.”

Facts & Figures

Werknemers
0 +
Docks
0
Palletplaatsen
0 +
Verpakkingsopdrachten
0 +

Boekvoorstelling door Chris Mullie op jouw event?

Reacties of inspiraties zijn welkom!